facebook
Corona maatregelen

Corona maatregelen

Zo zorgen we voor uw en onze gezondheid!

Sluiting showrooms en werkplaatsen

Door de maatregelen die opgelegd zijn door de Nationale Veiligheidsraad zijn alle vestigingen van de Van Mossel Automotive Groep genoodzaakt de deuren te sluiten tot en met 3 mei 2020. Wij blijven echter wel bereikbaar!

Aangepaste dienstverlening

Je kan ons nog steeds contacteren via de digitale weg: via Facebook messenger, chat/Whatsapp op onze website,.. maar ook telefonisch blijven wij voor jou beschikbaar.

Omdat wij de veiligheid en mobiliteit in deze moeilijke tijden willen blijven garanderen voor alle hulpdiensten, artsen, zorgverleners en thuisbezorgers van maaltijden voorzien wij op weekdagen een permanentie. Dit geldt ook voor herstellingen die rechtstreeks in verband staan met jouw veiligheid. Dit wel enkel na afspraak.

Je kan hiervoor bij ons terecht op onderstaande contactgegevens:

 

Van Mossel Bruyninx:

Hellebeemden 2A te Hasselt

Telefonisch op 011 28 88 11

 

Via email op contact.bruyninx@vanmossel.be

 

Reeds gemaakte afspraken

Had je reeds een afspraak gemaakt voor 3 mei? Je hoeft zelf niets te doen, wij nemen persoonlijk contact met je op voor een nieuwe afspraak.

Vind jouw droomwagen in onze online showroom

Je hoeft u woning niet te verlaten om de wagen van jouw dromen te vinden. Neem een kijkje op https://www.vanmossel.be/voorraad/ en ontdek de meer dan 600 wagens in onze voorraad. Je kan onze verkopers online contacteren.

Blijf op de hoogte

Wij blijven de situatie nauwgezet opvolgen en houden je op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen via onze Facebook pagina of op vanmossel.be.

 

Wij wensen jou en jouw familie alvast een goede gezondheid toe en hopen jullie snel terug te zien.

Terug naar overzicht