facebook

Berlingo Van

VRAAG EEN PROEFRIT
€ 10.150

Nieuwe Citroën Berlingo

Net als u gaat hij geen uitdaging uit de weg!

Comfort op maat

De nieuwe Citroën Berlingo Van beantwoordt aan de behoeften van alle professionals door voor elke activiteit een oplossing op maat te bieden (verschillende groottes, cabines,...). De nieuwe Berlingo Van zal verkrijgbaar zijn in de 'Worker' en 'Driver' uitvoering.

Worker-uitvoering

Gericht op professionals die materiaal en werknemers vervoeren:

  • Extenso®-cabine: drie plaatsen voorin, mobiel kantoor en een uitgebreide modulariteit met diverse laadmogelijkheden voor lange voorwerpen.
  • Grip Control met Hill Assist Descent, verhoogde bodemvrijheid (+30 mm), grote wielen (690 mm) met Mud & Snow-banden om de tractie te optimaliseren.
  • Een nuttig laadvermogen van 1.000 kilogram, een krachtigere verlichting, bevestigingsringen op halve hoogte voor meer functionaliteit.

 

Driver-uitvoering

Gericht op werknemers die lange ritten moeten afwerken of vaak in de stad moeten leveren:

  • Rijcomfort
  • Akoestisch pack
  • Tal van rijhulpsystemen en Surround Rear Vision technologie
  • 8"-aanraakscherm met geconnecteerde radio

Surround Rear Vision

Een van de nieuwigheden in de Berlingo Van is het revolutionaire Surround Rear Vision. Het 5"-scherm in de plaats van de binnespiegel geeft beelden weer van twee camera's (een in de voet van de buitenspiegel + een bovenaan de klapdeuren achteraan).

 

3 Mogelijke weergaven:

  1. Omgevingscamera achteraan: het scherm geeft langeafstandsbeelden van de zone recht achter het voertuig weer voor een beter overzicht van de omgeving tijdens het rijden.

  2. een omgevingscamera opzij: het scherm geeft beelden van de zone naast de passagierszijde weer om de dode hoek te beperken.

  3. visuele parkeerhulp – achteruitrijcamera – het scherm geeft beelden van de zone vlak achter de auto weer om parkeermanoeuvres te vergemakkelijken.

Nieuwste generatie motoren

Een nieuw en licht platform en efficiënte motoren voor een dynamisch rijgedrag, een hoogstaand rijcomfort en een geoptimaliseerde gebruikskost.

- Een benzineversie: de PureTech 110 S&S MAN6 (vanaf 2019)

- Vier dieselversies: BlueHdi 75 MAN, BlueHDi 100 MAN, BlueHDi 100 S&S MAN, BlueHdi 130 S&S MAN6 en EAT8

 

De allernieuwste generatie van de EAT8-achttrapsautomaat (‘Efficient Automatic Transmission’) met schakelpaddles aan het stuurwiel garandeert een tastbaar rijplezier over lange afstanden maar ook bij talloze dagelijkse trajecten.

 

 

Aanbevolen Citroën adviesprijs, excl. BTW

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenst voertuig

Algemene voorwaarden