facebook

C4 Cactus

VRAAG EEN PROEFRIT
€ 18.655

Een uniek karakter, een gedurfd design

De nieuwe berline C4 Cactus behoudt het DNA op vlak van technologie en motorversies van zijn voorganger maar onderscheidt zich door zijn unieke karakter en comfort.

 

De Nieuwe Berline C4 Cactus biedt 31 combinaties om het exterieur naar smaak aan te passen, met 9 koetswerkkleuren en 4 Color Packs Color (naargelang de versie) met geraffineerde kleurtoetsen.

 

Design

De nieuwe berline zal een vernieuwde en bredere voorkant krijgen met led-dagrijlichten in het verlengde van de vleugels en uitgerekt over de volledige breedte van de wagen. Ook de koplampen krijgen een facelift, zo zullen ze afgewerkt worden met glanzend zwarte insert. Achteraan bevestigt het design het berlinekarakter van de nieuwe Cactus dankzij een gladde, zuivere achterklep in koetswerkkleur geaccentueerd door de nieuwe achterlichten met 3D-effect. De fijn uitgewerkte leds achteraan geven de nieuwe C4 een bredere en moderne look.

 

 

Progressive Hydraulic Cushions

De ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™, een wereldpremière, filtert zowel grote als kleine oneffenheden op de weg waardoor men de indruk krijgt boven het wegdek te zweven, maar garandeert tegelijk een uitstekende beheersing van de koetswerkbewegingen en een uitzonderlijke dynamiek.

 

 

Technologieën

Motoren

De nieuwe C4 Cactus zal verkrijgbaar zijn met PureTech-benzinemotoren van de nieuwste generatie en de BlueHDI-dieselmotoren (Euro 6-norm). De EAT 6-versnellingsbak kan gekoppeld worden aan de 1.2 PureTech 110 S&S-motor waardoor je kan genieten van snelle schakelovergangen en een vlotte rijbeleving met een hoog gebruikscomfort. Ook beschikbaar in 1.2 PureTech 130 S&S MAN6.

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenst voertuig

Algemene voorwaarden