facebook

E-Berlingo

VRAAG EEN PROEFRIT
€ 28.820

De praktische MPV nu ook 100% elektrisch!

Elektriciteit hing al een tijdje in de lucht maar nu is hij er, de nieuwe Citroën E-Berlingo!

Hij behoudt alle kwaliteiten van zijn voorganger op het vlak van gebruiksgemak, ruimtelijkheid en modulariteit en voegt daar de efficiëntie van een elektrisch voertuig aan toe.

 

De ruimtelijke en polyvalente nieuwe E-Berlingo Multispace zorgt voor een 100% elektrische ervaring, voor nog meer gemoedsrust en ontspanning aan boord.

 

100% elektrisch, 100% Berlingo

 

  • Elektrisch: de nieuwe E-Berlingo multispace uitgerust met een compacte, sterk presterende elektrische motor (van het synchrone type met permanente magneten) van 49 kW (67 pk). 

  • Autonomie: 170 km, ideaal voor het dagdagelijks verkeer

  • Gebruiksgemak: verschillende oplaadmodi voorzien zodat hij voeldoet aan alle gebruikstypes. Standaardoplading via het klassieke stopcontact thuis of de beveiligde Green Up die de auto volledig oplaadt in 8u30, 12u of 15u, afhankelijk van de stroomsterkte van het stopcontact

  • Snel opladen: in snelle oplaadmodus (via een laadpaal aan een gevel of parking) is hij in 15 min. voor 50% opgeladen en 80% binnen 30 min.

 

Thermische Preconditionering

Nooit meer in een koude of warme auto stappen dankzij de thermische preconditionering in de nieuwe E-Berlingo Multispace. Gewoon even via de smartphone app of computer communiceren met uw E-Berlingo en klus geklaard!

De thermische preconditionering wordt toegankelijk via de MyCitroën-app waarmee u naast de verwarming en airco, ook de laadstatus van uw batterij kan controleren.

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenst voertuig

Algemene voorwaarden